Ljud till husbilen

Vill du ha bra ljud till husbilen?

Vi på bilstereohörnan får in många kunder som vill uppgradera ljudet och sin multimedia i sina husbilar. Självklart hjälper vi dem att få bra ljud i sina husbilar efter sina önskemål.
Ibland så är de bara ute efter mer enkla och prisvärda ljudlösningar som inte kostar skjortan men som ändå har bra ljud, och i vissa fall så skräddarsyr ljudlösningar till husbilen så kunden får riktigt bra ljud precis efter sina önskemål.
 
Vi säljer högtalare, radio och allt du kan tänka dig inom ljud till både husbilen och husvagnen! Självklart hjälper vi även till med installation av ljud i husbilen om så önskas. Vi har produkter till både nya och gamla husbilar. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får bra husbilsljud till schyssta priser som passar just din husbil för den ultimata campingupplevelsen.
 
På senare tid har önskemål om trådlöst ljud i husbilen eller husvagnen och att man kan ansluta via aux ökat, det finns många smarta lösningar här som får din husbil att kännas väldigt modern. 
 
När du ska ut på semester med din husbil eller husvagn så förstår vi att du vill njuta och koppla av och inte känna en massa frustration över att tekniken eller ljudet i husbilen är omodern eller inte tillräcklig. Kom in och hälsa på oss i vår butik vid Erikslund i Västerås eller slå oss en pling, så hjälper vi dig att få bra ljud till ditt rullande hem. Alltifrån baslådor, slutsteg, stereo enheter, dashcams samt högtalare.
 
Vi erbjuder även smidiga bärbart ljud, om ni vill ta med den till stranden eller till camping-grannen.

Fördelar med att byta ut ljudsystemet i husbilen eller husvagnen

Smidighet
Koppla enkelt upp din smartphone via bluetouth när du campar.

Få bättre ljud
Uppgraderade högtalare ger bättre ljudkvalité och ni kan spela betydligt högre.

Bättre navigation
Om ni väljer att byta ut till en dubbeldin-stereo får ni även apple-carplay/android auto på köpet vilket gör att ni jämt har uppdaterade kartor i bilen tillgängligt.

Kontakta oss för mer information.

Modellanpassade högtalare till Fiat Ducato

Montering av Alpines nya “Adventure Sound”, grymma modelanpassade högtalare till Fiat Ducato! Fantastiskt innovativt med 12cm stora inverterade bredbands högtalare som monteras på instrumentbrädan.

Den lustiga designen skapar en 360 graders spridning på ljudet till skillnad från en traditionell högtalare som främst spelar rakt framåt, med dessa högtalare får du en stor ljudbild över hela instrumentbrädan!

Som steg 2 har Alpine tagit fram en 8″ baslåda som monteras i mittkonsolen, under mugghållarna.

Steg 3 innefattar ett litet slutsteg som driver baslådan och enkelt göms i instrumentbrädan. Slutresultatet är inte annat än fantastiskt! Snyggt, tight ljud med bra klipp i basen, långt bättre än vi hade väntat oss.

Ett urval av populära produkter för husbilar och husvagnar

-4%
Det ursprungliga priset var: 12,990kr.Det nuvarande priset är: 12,490kr.

10.1" HD skärm - Radio - DAB+ - Trådlös Apple CarPlay + Android Auto - DSP

Classic Car Audio

CDT Audio Unity 7.5P

2,995kr

2" fullregister högtalare i pod - Ny förbättrad version!

1,590kr

Specialanpassat slutsteg till Fiat Ducato baslåda

8" Baslådor

ESX DBX200Q

1,795kr

6x9" - 200Wrms - 2x2 Ohm

Aktiva baslådor

Musway SUB1

2,395kr

Aktiv - 6x8" - 200W - Ultrakompakt

1,695kr

6.5" - 2-vägs kit - Silkdome - 100Wrms - 3Ω

Fiat Högtalare

Alpine SWC-D84S

5,090kr

8" specialanpassad baslåda till Fiat Ducato

Fiat Högtalare

Alpine SPC-R100-DU

3,590kr

12cm rundstrålande högtalare - Specialanpassat för Fiat Ducato