Installation och montering av bilstereo

Vi hjälper dig installera din bilstereo i bilen, båten eller husbilen

I anknytning till vår butik på Erikslund i Västerås så erbjuder vi professionell montering och installation av billjud. Vill du ha hjälp med att montera en ny stereo i bilen, byte av högtalare, baslåda, montera en dashcam eller backkamera så har vi skickliga montörer med lång erfarenhet.
Vi gör allt från standardmonteringar till speciallösningar av billjud till personbilar, transportbilar, husbilar, lastbilar och båtar.

Att montera nytt ljud i bilen kan vara svårt om man inte är kunnig. Känner du dig osäker så hjälper vi gärna till och det upplevs ofta som prisvärt och du spar mycket tid! Dessutom kan du känna dig säker med att monteringen och kabeldragningen av ditt billjud blir korrekt.

Vägg i vägg med monteringshallen har vi vår butik, vilket gör att det är smidigt att hämta produkter om något saknas.

Hör av er så rådgiver vi er till just det ni söker

I vår webbutik så kan du även klicka dig in på kategorin ”vad passar min bil” där du enkelt kan filtrera fram vilka produkter som passar just din bil och årsmodell. Räcker ej denna information så kontakta oss så hjälper vi dig gärna med allt från att rådgiva om produkter till själva monteringen av ljudet.
 
Vi monterar mest till lokala kunder runtom i Västmanland, som Västerås, Köping, Sala, Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Surahammar, Enköping osv. Men även till kunder som åkt långväga från Stockholm, Göteborg och Malmö. Ni är alltid välkomna till oss på Bilstereohörnan!

Fördelar med att låta oss montera och installera er bilstereo

Monteringen blir perfekt

För den oerfarne så kan det vara svårt att veta allt om hur man installerar på smartast sett samt ha de verktyg som krävs. Låt oss göra jobbet.

Mångårig erfarenhet

Vi har monterat ljud i de flesta bilmodeller genom åren så vi kan ge tips på specialanpassade lösningar för just din bil. Fråga oss så berättar vi mer.

Spar tid

De som har monterat ett komplett biljud vet att det tar lång tid, låt oss göra jobbet, då vi installerat ljud i många bilar vet vi hur varje modell ska monteras.

Boka en installation